Hoppning
8 juni 2018 19:04

All In gör årsdebut i Danmark

Tillbaka på bananOm allt går enligt planerna ska Peder Fredricsons mästerskapshäst H&M All In göra årsdebut på tävlingsbanan nästa helg. Ekipaget är anmälda till tävlingar i Danmark.

All In gör årsdebut i Danmark
Peder Fredricson och All In är snart tillbaka på banan igen. Foto: Fredrik Jonsving

Det var strax innan Gothenburg Horse Show i vintras som Peder Fredricson meddelade att hans OS- och EM-medaljör H&M All In ”Allan” inte kom till start vid tävlingen. Hästen uppvisade värme i en has och teamet valde att avvakta med tävling även om ingen hälta visades.

I april meddelades att Allan genomgått MRI-röntgen med beskedet att det inte fanns någon skada, och Peder berättade då att värmen försvunnit i hasen.
– Nu får vi sätta igång honom ordentligt, men vi gör det självklart på ett lugnt sätt. Vi kommer hela tiden att kolla hur han tar arbetet, berättade Peder för Ridsport då, och tillade att han hade VM i sikte men att Allan själv fick bestämma hur det skulle bli.

Nu ser det ut att bli säsongsdebut för ekipaget. Nästa helg, den 14-17 juni, rids de danska seniormästerskapen i hoppning vid Absolute Horses i Sommersted. I kringklasserna finns både Peder Fredricson och Stephanie Holmén med i startfältet, och Allan finns med bland Peders hästar. Enligt startlistorna ska All in gå en 1,20 på fredagen och en 1,30 under lördagen.

Allan har inte gjort några starter sedan Sweden International Horse Show förra året, där han vann den fyrstjärniga 1,50-klassen och kom trea i Grand Prix-klassen över 1,55-hinder.

Start- och resultatlistor Danska Mästerskapet i hoppning

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden