Hoppning
30 mars 2017 16:30

All Ins bror var auktionens snackis – här är han nu

På Elmia stod All In-brodern High Five i rampljuset före auktionen och mycket riktigt blev han kvällens dyraste häst. Ridsport kollade upp vad han gör nu – se klippet här.

All Ins bror var auktionens snackis – här är han nu
High Five DK Z vid auktionen i höstas.

High Five DK Z (val, f 2013, e Hooch DK-Andiamo, uppf Stal De Krochten) har samma mamma, Fortune, som OS-medaljören H&M All In. Innan Swedish Select Horse Sales på Elmia var han het i förhandssnacket och slutligen blev High Five dyrast med 505 000 kronor.

Mats Håkanssons Incitamentet AB köpte High Five, som nu är igång med sin nya ryttare. Det är den tidigare VM-ryttaren och Håkanssons samarbetspartner Royne Zetterman som har tagit över tyglarna och han ser flera likheter med All In.
– Förutom känsligheten så är det bland annat räckvidden och känslan av att han precis som All In kommer att kunna ridas i ett högt grundtempo. Det är härligt när man känner att de verkligen har hoppningen i sig – han har ett sådant avstamp att det är ruggigt!

Läs en längre artikel om High Five DK Z i nya numret av Ridsport.

Ekipaget har börjat träningen – här är Roynes klipp från några av de första sprången i galopp i vintras:

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Vi ökar!Det firar vi med endast 15:- för första månaden