Hoppning
24 september 2019 06:30

Andrea Persson ensam dubbelnolla

NationelltI Helsingborg var Andrea Persson och F.Las Vegas ensamma om att sätta dubbla nollor i Grand Prix-hoppningen. Ekipaget är i finfin form och tog med det sin andra 1,45-seger på raken.

Andrea Persson ensam dubbelnolla
Andrea Persson och F.Las Vegas tog sin andra 1,45-seger på raken i helgen. Här ses ekipaget tillsammans med lagkamraterna Sara Molvidson Hellström på J-Boston (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Vid Helsingborgs Fältrittklubbs nationella tävlingar i helgen var det välfyllda startfält i de högre klasserna. I Grand Prix-hoppningen över 1,45-hinder startade 20 ekipage, där fyra tog sig till omhoppning.

Ensam om att sätta ytterligare en nolla blev Andrea Persson, som på F.Las Vegas (KWPN val f-10 e London-Cardento, uppf Siw Persson) tog hand om segerchecken på 10 000 kronor.
– Andra raka segern i 1,45, skriver en nöjd Andrea Persson på sociala medier, där hon tilläger att hon älskar hästen fram och tillbaka till månen en miljard gånger.
Andrea Persson och F.Las Vegas tog sin första 1,45-seger förra helgen vid Septemberhoppet i Ljungby.

Tvåa kom Jüri Sokolovski Clara som snabbaste fyrafelare i omhoppningen. Trea blev Amanda ErikssonHard Rock – också med fyra fel.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden