Clinic
25 mars 2018 16:07

Angelica Augustsson Zanotelli på sällsynt besök i landet

Jump Club on TourNästa vecka ger sig hoppryttaren Angelica Augustsson Zanotelli ut på en liten turné i landet. Under tre dagar kommer hon genom Jump Club on Tour berätta om sin resa och visa hur hon jobbar. Första stoppet blir i Kungsbacka.

Angelica Augustsson Zanotelli på sällsynt besök i landet
Angelica Augustsson Zanotelli gästar Sverige nästa vecka (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Angelica Augustsson Zanotelli är en av Sveriges främsta kvinnliga ryttare. Hon började som ridskoleryttare och tog sig hela vägen till världseliten i hoppning. I dag driver hon egen verksamhet i Belgien tillsammans med sin man Marlon Madolo Zanotelli.

Just nu är Angelica i belgiska Bonheiden och tävlar för fullt, men nästa vecka kommer hon på ett sällsynt Sverige-besök. Under tre dagar ska hon tillsammans med Sylve Söderstrand hålla clinics under namnet Jump Club on Tour. Första stoppet blir i Kungsbacka måndag 26 mars – detta efter att arrangemanget behövt flyttas från Billdal på grund av kvarka. Därefter blir det Hammarö på tisdagen och Enköping på onsdagen.

Angelica kommer att dela med sig av sitt framgngsrika träningssystem och berätta om sina erfarenheter av resan hon gjort från ridskola till världseliten. Dessutom kommer hon ha med sig några elever i manegen och visa praktiskt hur hon arbetar, och publiken har möjlighet att ställa frågor under clinicens gång. Angelica ser fram emot att få lära ut sina kunskaper på hemmaplan.
”I morgon är första dagen på våran 3-dagars clinic, ska bli väldigt roligt”, skriver hon på sociala medier.

Platser Jump Club on Tour:

26 mars: Kungsbacka Ridklubb
27 mars: Equality Line Arena – Hammarö/Föreningen för Equality Riders
28 mars: Enköpings Ridklubb

Information om tider och biljettpriser hittar du här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden