Hoppning
9 juli 2019 13:16

Bildextra: Alla unga GP-ryttare i Falsterbo

BildspecialUnder Falsterbo Horse Show ska vinnaren av Torstensons Ungdoms-GP koras. I dag hoppade de kvalade ryttarna ett första kval och här kan du se dem alla.

Bildextra: Alla unga GP-ryttare i Falsterbo
Nära inpå, dock inte riktigt så nära som man kan tro. Erik Dahnelius med Musse B Good och Adam Sparlund Olsen med Unicorns Love Me Tender. Foto: Roland Thunholm

Under säsongen har Sveriges främsta juniorer och young riders hoppat för att ta sig till Falsterbo och Torstensons Ungdoms-GP. En grupp namnkunniga unga ryttare har tagit sig hela vägen genom att segra i kvalen och i dag hoppade de för att spika startordningen i finalen. Juniorerna hoppade 1,35 och young riders 1,45.

Fyra av 20 ekipage hoppade felfritt och det var ett par gäster från grannländerna som tog kommandot. Norska Mathilde Kristine Kalland med Estolga var snabbast och skaffade sig alltså ett bra startläge inför finalhoppningen. Danska Adam Sparlund Olesen med Unicorn’s Love Me Tender blev tvåa. Bästa svenskar var felfria Joel Torstenson med Phinemang och Kajsa Björe med Ballyshan Copa Cabana, som kom trea respektive fyra. Sista placeringen, på ett tidsfel, la Erik Nordström och Chanel beslag på.

Resultat

Juniorer och young riders i kvalet:

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden