Sverige
26 september 2023 17:44

Bildextra: Heta prylar på helgens hästmässa

PrylspaningI helgen var det åter dags för den årliga Hästsportmässan i Borås. Här samlas branschfolket för att visa och ta del av de senaste nyheterna för ryttare och häst. Ridsport var på plats – spana in vårt stora bildsvep här!

Bildextra: Heta prylar på helgens hästmässa
Groomingväska från Borstiq ger lite mer flärd till dagens ryktstund. Foto: Ridsport

Allt från avancerade tekniska material för ridkläder till innovativa hästvårdprodukter och det senaste inom design – allt fanns tillgängligt för inköpare att klämma, känna, granska och utvärdera.

Ridsport konstaterar att den pastelliga färgskalan ser ut att överleva även in i kommande kollektioner – blinget, det glittrande sprakande vi sett på allt från träns, till hjälmar och stövlar – lyser dock med sin frånvaro.

Att det har pratats mer om hästvälfärd de senaste åren märks på val av material och funktion på det som är närmast hästen. Komfort, ventilation och stötdämpning är prio för hästen, medan funktion, stretch och mesh står ut i utbudet för ryttaren.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden