Sverige
2 december 2021 15:23

Biljetterna släppta till sommarens hästfest

FHS 2022Några dagar efter att årets upplaga av Sweden International Horse Show avslutats kan hästfrälsta se fram emot evenemanget som brukar locka tusentals till Skåne mitt i sommaren - ett Falsterbo Horse Show som nästa år hoppas på en fullskalig tävling.

Biljetterna släppta till sommarens hästfest
Blir det ett fullsatt Falsterbo Horse Show 2022? Här Peder Fredricson och H&M All In i Falsterbo 2019. Foto: Roland Thunholm

2020 arrangerades ett SM i hoppning inför tomma läktare, och 2021 genomfördes en lightversion med begränsat antal besökare och få internationella gäster, en ”Sport Edition” – även om arrangörerna var glada över att kunna ha hästar galopperande på stora hopparenan överhuvudtaget så har coronapandemin gjort att de två senaste åren av Falsterbo Horse Show endast varit en skugga av sitt forna jag.

Den 1 december släpptes biljetterna till nästa års upplaga, då publiken förhoppningsvis återigen får se rafflande hoppning och dressyr på femstjärnig nivå. I programmet finns, bland mycket annat, Nations Cup i de båda grenarna.

Falsterbo Horse Show arrangeras 9-17 juli 2022.

Program FHS 2022

Här hittar du biljetter

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden