Sverige
12 oktober 2021 06:25

Mycket att fira på årets Ryttargala

HyllningEfter ett av de mest framgångsrika åren någonsin för svensk ridsport finns det mycket att fira när det är dags för Ryttargala. Galan är tillbaka på Grand Hotel i Stockholm i samband med Sweden International Horse Show, och nu är biljetterna släppta.

Mycket att fira på årets Ryttargala
På Ryttargalan 2018 prisades hopplandslaget för sitt VM-silver - i år finns ännu större framgångar att hylla. Foto: Roland Thunholm

Den 24 november är det återigen dags för gala i Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm, efter att förra årets version fick bli digital på grund av pandemin. I år firar Ryttargalan – som är till för att hylla sportsliga framgångar under året samt bredden inom ridsporten – 16 år.

– Det är fantastiskt att få uppleva det här guldåret och en tid när svensk ridsport så oerhört spännande och stark. Vi ser fram emot att hylla våra hjältar och dela den här glädjen med många hästvänner under galan. Det ska bli fantastiskt kul att äntligen få träffas och fira på riktigt, säger Andrea Barth, Svenska Ridsportförbundets sportchef och Ryttargalans juryordförande, på förbundets sajt.

Kategorier Ryttargalan 2021

Årets bragd
Årets prestation
Årets ridskola
Årets häst
Årets hästskötare
Årets ridlärare
Årets hederspris
Årets kämpe
Årets tränare
Årets uppfödare
Årets ryttare/kusk
Årets komet (Ridsports eget pris)
Morgondagens häst
Morgondagens stjärna
Årets ridskolehäst

Läs mer om Ryttargalan
Biljetter

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden