Sverige
16 juni 2018 08:51

Carl Hedin sadlar om i ny tv-serie

FalsterboDressyrryttaren och influencern Carl Hedin byter gren i en ny tv-serie. I sex avsnitt får tittarna följa honom och hästen For White Foot på deras resa mot hoppningens amatörtour i Falsterbo.

Carl Hedin sadlar om i ny tv-serie
Carl Hedin börjar tidigt med skrittarbetet med sina unghästar. Arkivbild: Roland Thunholm

Influencerns och dressyrryttaren Carl Hedin i Särö utanför Göteborg blir huvudperson i tv-serien The Ride.

Tittarna får hänga med honom både hemma till vardags och ute på tävlingsbanan på hans väg mot Falsterbos stora gräsbana och hoppningens amatörrour. Det här berättas i ett pressmeddelande.

– Det ska bli så himla kul. Självklart är det lite nervöst att tävla i Falsterbo men mest av allt ska det bli roligt att utmana mig själv och prova något helt nytt. Jag hoppas det kommer gå bättre än sist jag skulle hoppa, säger Carl Hedin och syftar på Stockholm International Horse Show där han trillade av och skadade ett ligament.

Till sin hjälp med den här utmaningen har Carl Hedin hopptränare, ryttare och landslagsstjärnor som alla ger honom sina bästa tips för att lyckas i Falsterbo.

The Ride har premiär fredagen den 22 juni på Carl Hedins kanal på Youtube. Programmet produceras av Equisport TV.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 114 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden