Hoppning
29 maj 2019 16:30

Charlotte McAuley blir mamma igen

TillökningEfter en fin vintersäsong på hoppbanorna tar svenska Charlotte McAuley en paus, då hon väntar sitt andra barn med maken Mark McAuley.

Charlotte McAuley blir mamma igen
Charlotte McAuley tar en tävlingspaus och blir mamma för andra gången. Foto: Roland Thunholm

Efter att ha varit borta från toppsporten under ett par år, främst på grund av sonen Viggos födelse och en bruten nacke, gjorde Charlotte McAuley – tidigare Mordasini – comeback med besked i början av 2019 då hon radade upp fina placeringar.

Nu meddelar Charlotte på Instagram att familjen väntar tillökning, och att hon räknar med att vara tillbaka på hoppbanorna om sex månader.
Charlotte driver ett stall tillsammans med sin irländske make Mark McAuley i Frankrike, och det lär bli maken som återigen tar över tyglarna på stjärnan Valentino Tuliere (SF, val, f -09, e Diamant de Semilly-Silvio) och resten av Charlottes hästar under graviditeten.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden