Hoppning
24 november 2019 07:30

Charlotte och Mark McAuley säljer topphäst till Eve Jobs

FörsäljningMakarna Charlotte och Mark McAuley har båda haft fina framgångar med familjeuppfödningen Valentino Tuiliere. Nu är valacken såld till den amerikanska ryttaren Eve Jobs.

Charlotte och Mark McAuley säljer topphäst till Eve Jobs
Charlotte och Mark McAuley har sålt familjeuppfödningen Valentino Tuiliere till Eve Jobs. Här ses makarna tillsammans med Valentino vid Stockholm Horse Week i somras (arkivbild). Foto: Jenny Schwieler Staaf

Den svenska ryttaren Charlotte McAuley (tidigare Mordasini) och hennes make Mark McAuley har båda tävlat familjeuppfödningen Valentino Tuilière (SF val f-09 e Diamant de Semilly-Silvio I). Med Charlotte på ryggen har det blivit femstjärniga 1,50-segrar, och tillsammans med Mark har Valentino gått felfritt på högsta Grand Prix-nivå.

Nu är valacken såld till den 21-åriga amerikanska ryttaren Eve Jobs, dotter till Steve Jobs.
– Tack för allt vår champion. Vi önskar dig det allra bästa med din nya talangfulla ryttare, skriver Charlotte och Mark på sociala medier.
– Vi kommer att sakna dig i stallet.

190407_ghs_jennyschwielerstaaf_evejobsimg_3801
Eve Jobs har köpt Valentino Tuliere av Charlotte och Mark McAuley (arkivbild). Foto: Jenny Schwieler Staaf

Eve Jobs berättar för World of Showjumping att hon är lycklig och tacksam över att ha fått möjligheten att ta över Valentino.
– Han är en väldigt talangfull häst som haft stora framgångar med både Charlotte och Mark, säger Eve Jobs till World of Showjumping.
– Jag är verkligen ivrig över att få välkomna Valentino till mitt stall.

Se Charlotte och Marks känslosamma inlägg om Valentino på sociala medier:

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden