Avelsnyheter
16 mars 09:03

Datum klart för Lövstas hingstvisning

HingstvisningDet blir en upprepning av förra årets coronaanpassade hingstvisning för Lövsta Stuteri, som nu satt ett datum för när årets aktuella hingstar ska visas upp digitalt för stoägarna.

Datum klart för Lövstas hingstvisning
En av Lövstas nygodkända hopphingstar, Rimaro van de Looise Heide 1434, finns med på hingstvisningen. Foto: Roland Thunholm

Lövsta Stuteri har valt att hålla sin digitala hingstvisning under helgen 16-18 april, då intresserade kan se visningen online kostnadsfritt. I ett pressmeddelande skriver Lövsta att Tinne Vilhelmson Silfvén, Jens Fredricson och Carl Hedin är några av de ryttare som kommer att visa hingstarna. Det utlovas även rabatter till de stoägare som boka hingstar under helgen.

– Det är oerhört glädjande att vi genom vår digitala hingstvisning kan visa upp hingstarna i årets program. Vi ser fram emot att öppna upp portarna på Lövsta Seminstation den 19 april, säger Malin Cohlin, stationschef på Lövsta Seminstation, i pressmeddelandet.

Du anmäler dig till den digitala hingstvisningen här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden