Dressyr
30 november 2015 20:24

De fick pris av Dressyrringen

Dressyrringen har delat ut pris till Emilie Nyreröd som Ņrets dressyrkomet och till Ņby Ridklubb som Ņrets tävlingsarrangör.

De fick pris av Dressyrringen
Dressyrringens ordförande Ulla Håkanson delade ut Henri S:t Cyrs minnespris till Emilie Nyreröd som Årets dressyrkomet.

Emilie Nyreröd får Henri S:t Cyrs Minnespris som Årets dressyrkomet efter ett 2015 där hon bland annat ingick i laget som på EM i Aachen  kvalade Sverige till OS i Rio 2016. I juni vann Emelie både Grand Prix och Grand Prix Kür på Mallorca, på nya personliga rekord. Hon var sedan med att vinna Nations Cup i Falsterbo och vann Grand Prix Special individuellt på nytt personbästa.
Priset utdelades av Dressyrringens ordförande Ulla Håkanson.

Åby Ridklubb i Norrköping ordnade klubbens första regionala/nationella meeting för enbart dressyr så bra att klubben fick priset som Årets tävlingsarrangör.
– Vi i styrelsen för Dressyrringen har talat med ryttare, publik och domare och där fått enbart positiva uttalanden. Vår förhoppning är att ni fortsätter arrangera denna fina tävling och vi önskar er ett stort lycka till, sa Ulla Håkanson när hon överlämnade diplomet till Årets tävlingsarrangör.

Källa: SvRF

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden