Dressyr
5 april 2018 16:44

Debutseger för Dujardin – Juliette Ramel tvåa

FramgångarDen trestjärniga Grand Prix-klassen i Nederländerna fick en premiärvinnare i form av Charlotte Dujardin som debuterade internationellt med MSJ Freestyle. Juliette Ramel slog till med en andraplats.

Debutseger för Dujardin – Juliette Ramel tvåa
Charlotte Dujardin. Arkivbild: FEI

Så var det äntligen dags för Charlotte Dujardin att vara tillbaka i den internationella GP-hetluften. Med hennes VM-hopp Mount St John Freestyle (HANN, sto, f 2009, e  Fidermark-Donnerhall) blev det seger på 75,152 procent i deras internationella premiär i Nieuw en Sint Joosland.

Os 2016, Dag 7, Ridsport, Dressyr, Dressage
Juliette Ramel och Buriel är tillbaka på banan. Foto: Roland Thunholm

På andra plats blev det comeback-seger för Juliette Ramel och Buriel K.H som inte har tävlat sedan Aachen i juli. Nu slog de till med en andraplats på 74,087 procent.

Lite längre ner i resultatlistan var det Ramel igen, nu Antonia med Brother de Jeu. Nyligen var de fyra i Hernings GP och nu blev de sjua på 70,609 procent.

Resultat

Horses.nl har lagt upp en film på Dujardin och Freestyle:

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden