Avelsnyheter
29 juni 2020 17:38

Digital auktionspremiär för KWPN-föl

BudgivningsstartSöker du en ung hopp- eller dressyrtalang kan det vara läge att passa på när KWPN drar igång sina fölauktioner. Budgivningen på den första kollektionen av sju startar på fredag, men du kan titta på de 31 fölen redan nu. Här hittar du en länk.

Digital auktionspremiär för KWPN-föl
"Pursula" heter stofölet med utropsnummer 6. Foto: KWPN

KWPN arrangerar sju fölauktioner online från juli till oktober. Den första fölkollektionen släpptes på hemsidan under måndagen och innehåller totalt 31 föl, varav 15 är hoppföl och resten dressyrföl. Alla presenteras utförligt och både med bild och film.

Utropspriset för samtliga föl är 2 500 euro, det vill säga strax över 26 000 kronor. Det finns gott om godbitar efter både unga och mer beprövade hingstar och undan intressanta stolinjer. Budgivningen pågår mellan den 3-6 juli. Här under ser du ett av hoppfölen i den första kollektionen.

Se hela den första fölkollektionen här.

Information om övriga fölauktioner.

Nästa fölauktion drar igång den 24 juli.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden