Sverige
11 november 2020 16:17

Digitala Ryttargalan flyttas fram

Satt på pausDen ökade smittspridningen får nu även konsekvenser för digitala sammankomster. Ryttargalan, som i år är digital, flyttas nu fram på grund av de skärpta smittskyddsråden.

Digitala Ryttargalan flyttas fram
Systrarna Evelina och Isabella Tovek på Ryttargalan i fjol. Foto: Roland Thunholm

På grund av pandemin pausades i somras den fysiska Ryttargalan på Grand Hôtel i Stockholm ersattes av en digital och direktsänd galatimme den 26 november med Henrik Johnsson som värd. Ett antal priser var på tapeten för att hylla landets ryttare och hästmänniskor, bland annat Ridsports nyinstiftade inspirationspris.

Uppsidan av att göra Ryttargalan digital är att hela hästsverige kan hänga med på fest, om än på distans. Dessvärre gör nu de rådande restriktionerna att även den digitala versionen av Ryttargalan får skjutas fram. Bakgrunden är de skärpta smittskyddsråden gällande bland annat resor och besök. Planerna för galan modifieras nu och ett nytt datum är tänkt att sättas i början av det nya året.

Ryttargalans hemsida.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden