Blogg
20 mars 2012 16:37

Tecken som gör att du vet

Redan förra veckan så skrev jag ju om hur det var att vara ihop med en hästtjej. Om att man aldrig någonsin kommer att vara nummer ett på listan över viktiga saker i hennes liv. Idag tänkte jag fortsätta på samma tema genom att ge er en lista över saker som är "annorlunda" med att vara tillsammans med en hästtjej.

Delvis är det här en väldigt gammal lista som jag skrev för länge, länge sedan. Jag har också använt mig av den när jag har kört mina standup, så några av er kommer faktiskt att känna igen den. Jag tänkte ändå presentera listan för er läsare idag. Jag har döpt min tio-i-topplista till:

Saker som får dig att inse att du är ihop med en hästtjej:

  1. När du plockar ut din nytvättade tvätt ur tvättmaskinen och inser att din nya svindyra skjorta, som du var så himla glad för, faktiskt har förvandlats till ett hårigt gosedjur under tvätten eftersom hon tydligen hade tvättat alla sina smutsiga schabrak i tvättmaskinen alldeles innan.
  2. När din garderob, sakta men säkert, börjar förvandlas från att ha innehållit snygga kläder avsedda för city-liv och fest, så börjar den mer och mer att påminna om scoutledare Frasses våta dröm. Dessutom så börjar du spara på gamla tröjor och trasiga byxor med motiveringen att ”de kan vara bra att ha i stallet”.
  3. När huset som ni bor i börjar fyllas av olika, mer eller mindre suspekta, föremål som hon påstår är hederspriser från olika hästtävlingar, och som just därför skall behandlas med ödmjukhet och respekt.
  4. När du upptäcker att du har blåmärken på kroppen eftersom du ofta får en tydlig knuff om du skulle råka stå i vägen någonstans. Att be någon flytta på sig på ett vänligt verbalt sätt är helt uteslutet för en hästtjej. Hon markerar istället kraftfullt fysiskt på vilken plats hon förväntar sig att du skall befinna dig på.
  5. När du hoppar in i hennes bil en varm sommardag och omedelbart tvingas kasta dig ut ur den igen. Detta eftersom bagaget är fullt av gamla sketna hästtäcken och lukten inne i bilen är så stickande att den helt enkelt inte går att andas. När du påpekar detta för henne så stoppar hon in hela huvudet i bilen, sniffar och säger:  -Jag känner då ingen lukt.
  6. När begreppet ”ridtrosor” förs in i ditt ordförråd. En bra ”ridtrosa” får inte skava, inte vara för tunn, inte vara för liten eller synas genom ridbyxorna. Eftersom alla veckans dagar innehåller ridning så är sexiga underkläder ett vackert minne blott.
  7. När du till din fasa upptäcker att hittar till fler stall och tävlingsplatser runt om i Sverige än till krogar och uteställen. Jag vet att det är en traumatisk insikt, men fortsätt ändå att andas så normalt som möjligt.
  8. När du inser att du oftare ser din partner i höga läderstövlar och med en piska i handen, än i en fin klänning. Detta trots att ni alls inte ägnar er åt någon trevlig perverterad lek i sovrummet efter mörkrets inbrott.
  9. När hyperallergiska Siv i växeln fattar ett krampaktigt grepp om sin astmaspray så fort hon ser dig i ytterdörren på jobbet. Sen hör du hur hon drar en djup suck av lättnad efter att du har passerat när hon inser att du har kört i din egen, och inte din hästtjejs bil, till jobbet idag.
  10. När du inte längre kan gå på vänster sida om din tjej när ni är ute och går utan att hon tokflippar så att du måste byta sida. En hästtjej leder, helt uppenbart, både häst och man på höger sida om sig.

Det finns säkert många fler tecken som talar om för dig att du numera är tillsammans med en hästtjej, men det här är i alla fall några av de mer säkra tecknen. Precis som vanligt så är det här bara något att acceptera och inget att göra en stor affär av. Lev med det…

Hingstar Online

Just nu 127 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar