Hoppning
17 oktober 2018 14:42

Dubbelt Peder Fredricson i SVT

IntervjuprogramDet blir mycket Peder Fredricson i SVT under hösten. Hoppstjärnan ska gästa två intervjuprogram - det första redan nu på fredag.

Dubbelt Peder Fredricson i SVT
Arkivbild: Roland Thunholm

Peder Fredricsons popularitet har spridit sig även utanför ridsportkretsar. Den regerande Europamästaren i hoppning medverkar redan på fredag i talkshowen Skavlan på SVT. Det är ett program där Fredrik Skavlan ”bjuder in till intressanta samtal med några av världens största stjärnor, artister, politiker, idrottsmän och filosofer.” Gäster på senare tid har bland annat varit artisten David Guetta och bloggaren Isabella Löwengrip, även kallad Blondinbella.

Nu berättar SVT på sociala medier att Peder Fredricson också ska medverka i intervjuprogrammet Min sanning senare i höst. Det är journalisten Anna Hedenmo som har ”samtal på djupet med kända svenskar.” Tidigare gäster har bland annat varit politiken Anders Ygeman, affärsmannen Petter Stordalen och professor Sara Danius.

Peder Fredricson var även sommarpratare i P1 i somras och gav nyligen ut en bok. Hoppryttaren har vunnit Jerringpriset två gånger, är regerande Europamästare, tog nyligen VM-silver i lag och individuellt OS-silver i Rio 2016.

Datumet för Peder Fredricsons medverkan i Min sanning är inte klart.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-