Hoppning
26 oktober 2018 17:09

Dubbelt svenskt på pallen i femstjärniga Verona

InternationelltVärldscuphelgen i Verona har börjat snyggt för svensk del. Inte minst för Henrik von Eckermann som red 8-åriga Que Bueno de Hus Z till första pallplatsen i 1,50.

Dubbelt svenskt på pallen i femstjärniga Verona
Petronella Andersson och Henrik von Eckermann är på hugget i Verona. Arkivbilder: Roland Thunholm

De femstjärniga hoppningarna i Verona har tagit fart. Henrik von Eckermann spenderade fredagseftermiddagen med att bli tvåa med 8-åriga Que Bueno de Hus Z i 1,50. Henrik har ridit valacken sedan i våras och det här var hästens fjärde internationella 1,50-start. Petronella Andersson och Eclatant var inte långt efter. 0,68 sekunder långsammare in i mål gav ekipaget tredjeplatsen i klassen, som vanns av  Michael G Duffy med Chappo Chey.

I dagens 1,45 blev det tre blågula placeringar. Jonna Ekberg var bästa svensk med Dolitaire Chavannaise på sjätte plats. Henrik von Eckermann kom på elfte plats med Peter Pan och just efter, på placering 12, kom Petronella Andersson och Finally Z. I 1,45 var även Peder Fredricson på banan med guldhästen H&M All In, som inte har tävlat på en tid. Sex fel blev resultatet.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden