Hoppning
14 september 2017 09:22

Edwina Tops-Alexander gör comeback

I juli föddes Jan Tops och Edwina Tops-Alexanders dotter Chloé. Nu gör toppryttaren comeback.

Edwina Tops-Alexander gör comeback
Edwina är back in business.

I mars berättade Edwina Tops-Alexander att hon och maken Jan Tops skulle få barn. I samma veva inleddes Edwinas tävlingsuppehåll, kort efter att hon hade vunnit Grand Prix i Paris medan hon fortfarande höll graviditeten hemlig.

Den 31 juli föddes Chloé Cornelia Jennifer Tops och nu, 6,5 veckor senare, är Edwina startklar på nytt efter ett tävlingsuppehåll på drygt fem månader. Den tredje september postade Edwina sina första språng på Instagram och den första tävlingsstarten blir på veckans femstjärniga tävlingar i Lausanne.

#chloétops #6weeksoldtoday💗

A post shared by Edwina Tops Alexander (@edwinatopsalexander) on Sep 10, 2017 at 4:34am PDT

Cloés far Jan Tops är som bekant en av branschens mest tongivande affärsmän och ligger bakom bland annat Global Champions Tour. Edwina Tops-Alexander har ridit tre OS, senast i Rio, och kom tvåa i Global Champions Tour 2016 efter Rolf-Göran Bengtsson. Den lilla familjen bor i nederländska Valkenswaard där Jan Tops är född.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden