Hoppning, Ponny
18 augusti 2019 21:56

Ella och Filippa helgens Msv A-vinnare

Nationell ponnyhoppningHelgens fokus har legat på EM för ponnyryttarna, men det har även ridits nationella ponnyhoppningar på två ställen i landet. Ella Littorin och Filippa Lagergren tog hand om segrarna i de högsta klasserna.

Ella och Filippa helgens Msv A-vinnare
Ella Littorin och Pigalle vann Msv A i Mjölby. Foto: Privat

Det har ridits nationella ponnyhoppningar i Mjölby och Henriksdal under helgen. Båda med tre startande i de högsta klasserna, Msv A.

I Mjölby blev det Ella Littorin Pigalle (SWF val f-05 e Paddock Camargue-Kaliber, uppf Susanne Olausson) som tog hand om segern efter fyra fel i den första fasen. Ella och Pigalle vann även lördagens Msv B med elva starter.
– Vill bara behålla denna fantastiska ponny för evigt, skriver Ella Littorin på sociala medier, där hon också meddelar att Pigalle är till salu.

Resultat Mjölby Ridklubb

Hos Henriksdals Ryttarförening var det Filippa Lagergren och Pat’s Choice (CPPBS val f-09 e Tulira Robuck-Westside Fred, uppf Michael Jennings) som tog hand om segern. Klassen reds över två faser och Filippa var felfri i den första men fick två tidsfel i den andra.

Filippa har haft många fina framgångar denna säsong med Pat’s Choice, bland annat kom de tvåa i ponnyernas Grand Prix-hoppning vid Falsterbo Horse Show.

Resultat Henriksdals Ryttarförening 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden