Dressyr
16 november 2017 14:51

Emma Ahlberg lämnar Helgstrand Dressage

Startar egetEfter åtta år lämnar svenskan Emma Ahlberg sitt arbete hos Helgstrand Dressage för att starta eget. Men hon blir kvar i Danmark.

Emma Ahlberg lämnar Helgstrand Dressage
Emma Ahlberg har varit med på Helgstrand Dressage sedan starten. Foto: Kim C Lundin

Emma Ahlberg, 29, började arbeta som beridare hos danske Andreas Helgstrand när han startade Helgstrand Dressage för åtta år sedan. Nu berättar Ridehesten att svenskan har bestämt sig för att lämna sin anställning. Den 1 februari startar hon och hennes pojkvän Horse Performance i Danmark.
– Nu är tiden mogen för mig att prova något annat. Jag har möjlighet att bygga upp något själv och det ska bli superspännande, säger hon till tidningen.

Hon har fått rida flera av Helgstrands stjärnor genom åren, och medger att det inte var ett enkelt beslut att sluta.
– Jag älskar verkligen mitt jobb. Det har varit mycket mer än en bara en arbetsplats. Jag känner mig hemma här och är stolt över Helgstrand Dressage där jag har haft möjlighet att rida och visa fantastiska hästar, säger hon till Ridehesten.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 132 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-