Ponny
1 augusti 2020 15:16

Falck Lagercrantz och Danielsson Msv A-segrare på Sundbyholm

NationelltUppladdningen inför SM i Falsterbo fortsätter bland landets ponnyryttare som jobbar för att få Medelsvår A-rundor i ryggen innan det är dags. Lördagens segrare på Sundbyholm blev Rebecca Falck Lagercrantz och Ebba Danielsson.

Falck Lagercrantz och Danielsson Msv A-segrare på Sundbyholm
Ebba Danielsson och Dynamite Spartacus siktar mot SM i Falsterbo. Foto: Roland Thunholm

Det var strålande solsken på Sundbyholm när lördagens Medelsvår A-klass reds på Sundbyholm. Banbyggaren Peter Lundström hade utnyttjat arenan väl och banan gick över 13 språng med bedömningen A:0.

Bäst i kategori C lyckades Rebecca Falck Lagercrantz och ponnyn Niva som red i mål felfritt på tiden 67,81 sekunder. Tvåa blev Vännäs stolthet Meja Wikström med den kattlika lilla skimmeln Ambra. Ekipaget red i mål felfritt på tiden 68,06 sekunder.

I kategori D var det ingen som satte nollan, men av de tre ekipage som alla hade 8 fel var Ebba Danielsson överlägset snabbast med EM-ponnyn Dynamite Spartacus. Ekipaget red i mål på tiden 61,16 sekunder, vilket var hela 9 sekunder snabbare än tvåan Emma Andersson som passerade mållinjen på 70,50 sekunder med ponnyn HS Kesha. Trea blev Fanny Fridén och Kee Pearl på tiden 72,33 sekunder.

Resultatlistorna i Medelsvår A

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden