Sportnytt
17 juni 2013 07:05

Filma gärna under EM

Filma och fotografera gärna under EM i Herning. Uppgifter att publiken inte får filma eller fotografera under mästerskapet är helt fel. Publiken är hjärtligt välkommen att använda kamera på EM.

Det skriver den danska arrangören i ett pressmeddelande för att rätta till den misstolkning som skapat oro bland biljettköpare till årets Europamästerskap i hoppning, dressyr och paradressyr.

Enligt arrangören beror uppgiften om filmförbud sannolikt på en felaktig tolkning av den Mediaguide som publicerats på mästerskapets hemsida. Mediaguiden gäller endast för mediarepresentanter och är inte annorlunda än vid andra stora sportevenemang. Det internationella ridsportförbundet FEI har rättigheterna till publicering och det är endast ackrediterade journalister och fotografer som är tillåtna att publicera bilder och video från EM.

Publiken får gärna fotografera och videofilma  för eget bruk eller för att ladda upp på egna profiler på sociala medier. Det finns absolut inget förbud betonar arrangören och hälsar publik både med och utan kamera välkommen till EM i Herning.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-