Ridsport TV
17 augusti 2019 10:08

Dressyrmamman tar med barnen på jobbet

Tidig hästvanaJeanna Högberg låter inte en planeringsdag på förskolan hindra henne att träna sina hästar. Kolla in det härliga klippet där hon tar med sig barnen på hästryggen en vanlig arbetsdag.

Dressyrmamman tar med barnen på jobbet
Foto: Fredrik Jonsving/Skärmdump

VM-ryttaren Jeanna Högberg blev mamma till Esther och Noah i november 2016. Tvillingarna som nu snart är tre år gamla har redan erfarenheter på hästryggen. I ett härligt klipp på sociala medier visar Jeanna hur hon löser dressyrträningen när hon glömt bort att det är planeringsdag på förskolan och barnen istället får följa med henne på jobbet.
– Gulligaste Peikko hjälpte mig att underhålla dem, han är så snäll, skriver Jeanna på sociala medier och tillägger att hon tror att han tycker om barn.
Bakom namnet Peikko döljer sig Jeannas GP-häst Duendecillo P (FWB hingst f–004 e Dom Romantic-Midt West Ibi Light, uppf Anne Iemi).

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden