Hoppning
4 juli 2015 16:17

Bengtsson sjua i GCT

I dag gick en omgång Global Champions Tour i Paris. Rolf-Göran Bengtsson var felfri i första rundan, fick fyra fel i andra och slutade sjua.

Bengtsson sjua i GCT
Rolf-Göran Bengtsson och Casall Ask fick 0+4 fel i lördagens Global Champions Tour i Paris.

1,60-klassen på det femstjärniga meetinget hade 49 startande ekipage. Rolf-Göran Bengtsson och Casall Ask gick ut som nummer 42 och Henrik von Eckermann startade Savita 2 som nummer 46. 

Rolf-Göran Bengtsson hade lagt av sig kavajen i sommarvärmen och lotsade Casall felfritt runt banan. Hingsten svarade upp bra på ryttarens order och blev den tolfte felfria hästen i klassen. Henrik von Eckermann och Savita fick fyra fel, vilket inte räckte för att ta sig vidare till andra rundan. Det blev en 24:e plats för ekipaget. 

16 ekipage hade med sig noll fel till andra rundan. Där föll en bom på B-hindret i trekombinationen för Casall. 0+4 fel räckte dock till en sjunde plats. Irländska underbarnet Bertram Allen vann med Romanov efter en omhoppning mot fyra andra. 

Gratis webb-tv

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden