Blogg
10 februari 2017 14:15

Följ Gustaf mot bruksprovet

Nu är Ridsports nya bruksprovsbloggare, uppfödaren och ryttaren Gustaf Johansson, igång. Han kommer att bjuda in alla läsare att ta del av resan mot bruksprovet dit han i år har med sig tre uppfödningar: Star Quality GJ, Americano GJ och Mr Vain GJ.

Hej allihopa! Jag har nu fått förfrågan att blogga för tidningen Ridsport inför det kommande bruksprovet som börjar om drygt tre veckor. Det känns väldigt kul och spännande, detta med att blogga är en ny företeelse för mig och jag älskar att prova på nya saker. Dessutom är  jag väldigt glad i att uttrycka mina åsikter.

Ni kommer att få följa förberedelserna nu innan bruksprovet men jag hoppas även att jag kommer att kunna ha möjlighet att blogga under själva bruksprovsveckan.

I år har jag med mig tre uppfödningar till bruksprovet, det är Star Quality GJ, Americano GJ och Mr Vain GJ . En längre presentation om varje enskild hingst kommer i kommande inlägg. Det är bara Mr Vain GJ som jag äger och matchar själv men jag kommer att hålla er uppdaterade även på de andra två pojkarna.

Allt som jag skriver i denna bloggen är mina egna åsikter och tankar som kanske ibland saknar vetenskapliga belägg utan grundar sig på mina egna erfarenheter och lärdomar genom åren. Nu måste jag sticka och jobba vidare men jag lovar att inom kort komma med lååånga presentationer och livshistorier om respektive hingst, hoppas att ni kommer att tycka det är kul och intressant läsning.

Ha det bäst
Gustaf

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden