Avelsnyheter, Hoppning
25 september 2022 09:20

Följ svenska finalekipagen på UVM

MästerskapI dag, söndag, rids finalerna i samtliga tre åldersgrupper på unghäst-VM i hoppning i Belgien. Flera svenskar finns i startfälten. Här finns länkarna du behöver för att följa deras jakt på medaljer.

Följ svenska finalekipagen på UVM
Arvid Tenfält och Anakin Ac är ett av två SWB-ekipage som startar finalerna på UVM. Foto: Pernilla Hägg

Först ut i Lanaken, Zangersheide, Belgien, är 5-åringarnas final över 1,30-hinder med start klockan 9 på morgonen. Här startar 47 ekipage, ett av dem är svenskan Annika Axelsson med BWP-stoet Roulette Aeg.

Strax efter klockan 12 börjar 6-åringarnas final över 1,35-hinder med 40 ekipage i startfältet. Här finns svenska ekipagen Felicia Hultberg med BWP-valacken Quabriolet van het Bildeken samt Isa Hjortsäter med KWPN-stoet Liza Larena.

I finalen för 7-åringar finns två SWB-hästar med. Det är Belgiens Thibault Philippaerts som rider SWB-stoet Crystal Claire och svenske Arvid Tenfält som rider Anakin AC. Rolf-Göran Bengtsson startar också för Sverige tillsammans med HOLST-registrerade Caillan.

Denna final börjar klockan 15 och har 40 ekipage som ska ta sig an 1,45-banan.

Startlistor och liveresultat

Livesändning

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 88 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden