Hoppning
2 februari 2019 16:35

Filmklipp: Fullträff för Malin och Indiana i Österrike

Villach Treffen(uppdaterad med filmklipp) Malin Baryard-Johnsson och H&M Indiana slog till med femstjärnig 1,50-seger vid tävlingarna i Villach Treffen, Österrike. Bland de placerade fanns även Cue Channa riden av Olivier Philippaerts.

Filmklipp: Fullträff för Malin och Indiana i Österrike
Malin Baryard-Johnsson och H&M Indiana knep femstjärnig 1,55-seger i Österrike (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Denna vecka är Malin Baryard-Johnsson, Irma Karlsson och Douglas Lindelöw och försvarar de blågula färgerna vid de femstjärniga tävlingarna i Villach Treffen, Österrike. Svenskarna inledde bra med 1,45-placeringar under fredagen: Malin kom trea med H&M Second Chance och Douglas tog en sjunde plats med Citti 3. Irma red felfritt över hinder men drog på sig ett tidsfel och kom utanför placering i fredagens 1,50 med Chacconu.

I lördagens femstjärniga 1,55-hoppning fick Malin in en riktig fullträff med H&M Indiana (BWP sto f-08 e Kashmir van Schuttershof-Animo’s Hallo). Bland 44 startande ekipage var Malin och Indiana ett av fem ekipage med två felfria rundor. Därtill snabbaste tiden, vilket gav dem segern och drygt 240 000 kronor i prispengar. På tredje plats placerade sig Olivier Philippaerts på Malins tidigare tävlingspartner, SWB-stoet H&M Cue Channa, även de med dubbla nollor i protokollet.

Här kan du se den snygga rundan som Malin och Indiana gjorde i omhoppningen:

Svenskt blev det även på tionde plats där Irma Karlsson och Chacconu tog sig in med fyra fel i andra rundan. 24 000 kronor blev belöningen för den prestationen.

I morgon söndag avslutas tävlingarna i Villach Treffen med Grand Prix-hoppning över 1,60-hinder.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden