Fälttävlan
4 juni 19:00

Fyrstjärnig seger till Sara Algotsson Ostholt

InternationelltFälttävlanssvenskarna har visat vad de kan i holländska Kronenberg i helgen. Bäst gick det för Sara Algotsson Ostholt som tog hem den fyrstjärniga långa klassen tillsammans med Dynamite Jack.

Fyrstjärnig seger till Sara Algotsson Ostholt
Sara Algotsson Ostholt och Dynamite Jack fick lyssna på den svenska nationalsången. Foto: Privat

Sara Algotsson Ostholt fick till en fullträff i den fyrstjärniga långa klassen i Kronenberg på söndagen. Tillsammans med Dynamite Jack red hon in på 38,7 straff och tog hem segern. Tvåa blev fransmannen Quentin Faucheur med hästen Fleur de Lilas på 44,6 straff. Britten Alexander Bragg kammade hem tredjeplatsen med Ardeo Premier på 47,5 straff.

”Aningen het i dressyren, fantastisk i terrängen med endast 0,8 i tillägg för tiden och en superfin felfri runda i dagens hoppning”, skriver Sara Algotsson Ostholt på Instagram om prestationen. ”Jack är en riktig fighter och var en verklig stjärna i helgen!”

Tillsammans med Dinathia blev det även en sjätteplats bland 84 starter i den korta tvåstjärniga klassen. Ekipaget gick i mål med 35,8 straff.

Fler blågula prestationer

I den korta fyrstjärniga klassen lade sig svenskarna på rad i resultatlistan med Frida Andersén som fyra med Box Leo på 43,7 straff. Därefter följde Therése Viklund och Vesicula på femte plats med 47,6 straff och på sjätteplatsen dök Frida Andersén upp igen, denna gång med Stonehavens Baby Blue på 50,4 straff.

Therése Viklund blev även femma med Sella på 35,2 straff i den korta tvåstjärniga klassen.

Resultatlista CCI4*-L

Övriga resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden