Hoppning
9 september 2021 19:24

Guldlaget på startlinjen i Rom

Medaljörer laddar omCircus Maximus i Rom, en arena med anor från antiken, är platsen för helgens uppgörelse i penningstinna GCT. I startlistan återfinns hela det svenska guldlaget från OS i Tokyo.

Guldlaget på startlinjen i Rom
Det guldskimrande laget Henrik von Eckermann, Malin Baryard Johnsson och Peder Fredricson. Foto: FEI/Arnd Bronkhorst

I startlistorna inför helgens Gobal Champions Tour i Rom i Italien återfinns Malin Baryard Johnsson, Peder Fredricson, Henrik von Eckermann och EM-reserven Evelina Tovek. Liksom de fyrbenta guldmedaljörerna från OS i Tokyo, H&M Indiana, H&M All In och King Edward.

Med i Malin Baryard Johnssons lastbil finns även El Barone 111 Z, Peder Fredricson har med sig H&M Christian K och Henrik von Eckermann sadlar även upp Glamour Girl. Evelina Tovek har med sig Moeboetooe v/d Roshoeve och Winnetou de la Hamente Z. Vilka hästar som kommer att gå vilka klasser är ännu oklart.

De två sista omgångarna av Global Champions Tour, som skulle ridits i New York och Shanghai, har på grund av pandemirestriktioner flyttats till Samorin i Slovakien där de avgörs den 15-17 respektive 21-23 oktober.

Finalen i Global Champions Tour och Global Champions League rids i Prag den 18-21 november.

Start- och resultatlista

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden