Sverige
10 mars 2022 13:39
Ridsportplus

Händer i mars

KalendariumDressyrens världscup går in på sista omgången, medan ridborgarmärket har premiär. Detta är några av de större hästsporthändelserna i mars - hela kalendariet hittar du här.

Händer i mars
Antoina Ramel startar i sista omgången av dressyrens världscup. Foto: Roland Thunholm

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

  11 mars – Världscup i dressyr

  Sista omgången före finalen avgörs i ’s-Hertogenbosch, Nederländerna. Patrik Kittel, nia på Västeuropas världscuprankning, kommer till start, liksom Antonia Ramel.

  15 mars – Ridborgarpremiär

  Ridborgarmärket går in på sitt 45:e år sedan starten 1978. Ridsportklassikern pågår till 31 oktober och etappvinnare samt en finalvinnare ska utses.

  19–20 mars – Parahelg

  Vara Hästsportklubb arrangerar en träningshelg för de som vill börja tävla eller redan tävlar i para. Skolhästar finns att låna för den som inte har häst med sig.

  27 mars – Årsmöte i SWB

  Det blir ett digitalt årsmöte i SWB även detta år. Detta innebär också att avelskonferensen som skulle ha arrangerats samma helg skjuts upp till ett senare tillfälle.

  29 mars – Fortbildning terräning

  Framtidens terrängträning är temat på en fortbildningsdag för fälttävlanstränare men även andra tränare och ridlärare. Fredrik Bergendorff och Göran ”Yogi” Breisner medverkar.

  1 april – Hingstvisning på Flyinge

  Hingstar från Flyinges nya samarbetspartner Lövsta stuteri samt från ett antal andra hingsthållare kommer att visas. Det handlar om åtminstone ett 40-tal hingstar.

  1 april – Sista dag för kungliga pengar

  Kungaparets Bröllopsfond ger bidrag till aktiviteter för barn och ungdomar med olika funktionsvariationer. Ansökan är öppen 1 mars–1 april.

  Denna artikel publicerades första gången i Ridsport nummer 4/2022.

  Så arbetar Ridsport

  Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

  BESTÄLL NU

  Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
  Hingstar Online

  Just nu 98 hingstar i vår databas

  Visa alla hingstar
  Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

  Ridsport digital

  99:- i månaden