Dressyr
15 april 2018 19:48

Härliga kürplaceringar för ungdomsryttarna

InternationelltHelgens framgångar ute i Europa för de svenska dressyrryttarna har fortsatt. I de avslutande kür-klasserna för YR-ryttare blev det seger för Amanda Holmertz i Polen och en andraplats för Jennifer Lindvall i Belgien.

Härliga kürplaceringar för ungdomsryttarna
Amanda Holmertz och Jennifer Lindvall har haft fina internationella placeringar denna vecka (arkivbilder). Foto: Roland Thunholm

Ridsport har tidigare rapporterat om de fina dressyrresultaten som Sverige haft i både Polen och Belgien denna vecka, till exempel vann Jennifer Lindvall sin första internationella seger och Amanda Holmertz tog en andraplats. Under helgen fortsatte framgångarna.

I belgiska Sint-Truiden fortsatte framgångarna för Jennifer Lindvall. I küren för YR-ryttare knep hon ytterligare en fin placering när hon tillsammans med Bobcat kom på andra plats. 73,667 procent blev resultatet, och en av domarna hade till och med Jennifer på första plats. Beatrice Ivarsson tog hand om femteplatsen med Charles på 69,875 procent.

I juniorernas kür placerade sig Ellen Lindén Urnes på fjärde plats med Fairy Tale med 69,750 procent.

Resultat Sint-Truiden

I polska Zakrzow red YR-ryttaren Amanda Holmertz och Celine Dion hem ytterligare en andraplats under lördagen, denna gång på 66,559 procent. I söndagens kür tog ekipaget hem en fin och övertygande seger med hela 71,300 procent.

Här ses ett filmklipp från prisutdelningen med Amanda och Celine Dion:

Whiiihii Amanda vinner küren! ? ? ?????????????????????

Ett inlägg delat av Sofia Möller (@moller.sofia)

Främsta placeringen bland ponnyryttaren tog Emelina Sjöblom som kom tvåa med Vanity Fair i den avslutande küren på 69,050 procent.

Det reds även trestjärniga klasser i Zakrzow, och i Grand Prix Special kom Sofia Möller trea med Royalist på 65,936 procent.

Resultat Zakrzow

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden