Dressyr
13 april 2018 23:27

Svenska dressyrryttare internationellt placerade

PlaceringarUnder fredagen tog svenska dressyrryttare placeringar på olika håll i Europa, bland annat slog två två young riders till med andraplatser.

Svenska dressyrryttare internationellt placerade
Amanda Holmertz och Celine Dion placerade sig. Arkivbild: Roland Thunholm

På den internationella dressyren i Zakrzow i Polen red Amanda Holmertz hem en andraplats i young riders lagprogram tillsammans med Celine Dion. 65,970 procent gav silverplatsen i klassen.

I de trestjärniga klasserna blev det en svensk GP-placering. Sofia Möller och Royalist red in på femte plats med 66,957 procent. Vann gjorde Kristy Oatley med Du Soleil på 72,065 procent.

På ungdomsdressyren i Sint-Truiden, Belgien, blev det ännu en svensk andraplats. Här var det Jennifer Lindvall och Bobcat som på 69,019 procent blev tvåa i young riders lagprogram. Även på femte plats var det svenskt, nu genom Beatrice Ivarsson med Charles på 67,451 procent.

Resultat Polen
Resultat Belgien

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden