Hästliv
15 december 2018 10:39

Hästfolket bidrar till Musikhjälpen

UppdateradMusikhjälpen 2018 med temat "Alla har rätt att funka olika" är inne på slutspurten. Här kan du se några av de auktioner och insamlingar som häst-Sverige bidrar med.

Hästfolket bidrar till Musikhjälpen
Mästerskapsryttarna Douglas Lindelöw och Felicia Grimmenhag bidrar till Musikhjälpen. Foto: Fredrik Jonsving och Roland Thunholm

Daniel Adams-Ray, Farah Abadi och William Spetz leder Musikhjälpen, som sätter punkt i morgon. Temat är ”Alla har rätt att funka olika” och på lördagsmorgonen har hittills drygt 28 miljoner kronor samlats in.

Bland de auktioner och insamlingsbössor som är igång finns flera hästrelaterade. Douglas Lindelöw, tillsammans med med Agria, auktionerar ut både en ridlektion och två maffiga Greatest fan-biljetter till GHS inklusive backstage-häng med Douglas.  Båda auktionernas högsta bud är på lördagsmorgonen drygt 12 000 kronor.

Felicia Grimmenhag auktionerar ut en inspirerande föreläsning och är även värd för en insamlingsbössa som har fått in drygt 5 000 kronor hittills. Evelina Tovek auktionerar ut den prydnadssadel från Hermès som hon vann i Paris.

Bland de hästrelaterade insamlingstävlingarna finns Lövsta Stuteris insamling och de lockar med ett skräddarsytt besök till en av bidragsgivarna. Syskonen Hammarström har en insamlingstävling med träning i potten. Därtill finns bland annat Ryttarbössan som på lördagsmorgonen är uppe i 1 500 kronor och insamlingen Smålands Ridsportförbund för Musikhjälpen 2018 som är uppe i drygt 4 000 kronor.

Länkar till några av de hästrelaterade insamlingarna och auktionerna:

Insamlingar:

Auktioner

På Musikhjälpens site kan du läsa mer och hitta många andra insamlingar och auktioner

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-