Avelsnyheter
21 januari 2023 14:48

Helsyster till H&M All In är född

EmbryotransferH&M All Ins ägare Stuteri Arch har nu ett nyfött helsyskon till sin världsstjärna. Kolla in bilder på charmtrollet och läs om hur hon hamnade hos Stuteri Arch.

Helsyster till H&M All In är född
Peder Fredricson och All In. Foto: Roland Thunholm

H&M All In (SBS val f 2006, e Kashmir van Shuttershof-Andiamo Z, uppf Bas Huybregts, äg Stuteri Arch) har hela tre OS-medaljer, ett índividuellt EM-guld och ett VM-guld i lag – allt tillsammans med Peder Fredricson – på meritlistan.

Nu har valackens ägare Stuteri Arch fått en liten helsyster till sin guldklimp.

Charlotte Söderström, Stuteri Arch, har berättat för Ridsport att hon köpte ett embryo till en helsyster på auktion förra året och nu är alltså ett stoföl fött.

Det är ett franskt travarsto som står hos det svenskägda stuteriet Haras de Prepinson i Belgien, som har burit fram och fött guldklimpen. Detta berättar Stuteri Arch på sina sociala medier.

Stuteri Arch äger också Malin Baryard Johnssons guldhäst från VM 2022 och OS 2021, H&M Indiana, och hon har samma pappa som All In.

Ridsport har även tidigare berättat om helsyskon till H&M All In.

Se inlägget från Stuteri Arch på sociala medier nedan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 98 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden