Hoppning
10 maj 2018 17:24

Henrik och Cantinero bästa svenskduo i GCT:s 1,55

InternationelltHenrik von Eckermann blev sexa i Global Champions Tours 1,55. För svensklaget i teamtävlingen blev det en felfri prestation genom Rolf-Göran Bengtsson, som gör årsdebut i GCT/GCL.

Henrik och Cantinero bästa svenskduo i GCT:s 1,55
Henrik och Cantinero är i farten. Foto: Stefano Grasso/LGCT

Henrik von Eckermann och Cantinero hade en bra eftermiddag i Hamburg, där Global Champions Tour just nu pågår. I 1,55-klassen, även Championat of Hamburg, var det såväl snabbt och felfritt med placering sex som resultat.

Rolf-Göran Bengtsson gör i veckan årsdebut i GCT. Tillsammans med  Oak Grove’s Carlyle blev det felfritt och plats 20. Evelina Tovek var inte långt efter på blott ett tidsfel med Castello. Segrade gjorde Nicola Philippaerts och  H&M Harley vd Bisschop.

Klassen var även den första av två Hamburg-hoppningar i Global Champions League. För laget Cascais Charms var det två svenskar som hoppade: Rolf-Göran och Mathilda Karlsson/Apollonia.  Mathildas 18 fel lades till Rolf-Görans noll och det resulterade i plats 19 av 19 i den här omgången.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 114 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden