Sport
21 maj 2021 08:49

Ingen Nations Cup i Falsterbo

HästfestSommarens Falsterbo Horse Show Sport Edition skiljer sig en hel del från det Falsterbo Horse Show vi är vana vid.

Ingen Nations Cup i Falsterbo
Det blir ett annorlunda Falsterbo i år. Bilden är tagen vid förra årets SM-hoppningar. Foto: Roland Thunholm

Tidigare i veckan blev det klart att det inte blir något Falsterbo Horse Show på det sätt som vi är vana vid med storpublik och hästfest i över en vecka.

I stället blir det Falsterbo Horse Show Sport Edition, med fokus på att kunna arrangera tävlingar utan någon större publik.

Nu är programmet publicerat och flera traditionella programpunkter är borta. Det blir till exempel ingen Nations Cup i vare sig hoppning eller dressyr, ingen hunting och ingen amatörtour.

Men många programpunkter finns kvar, som till exempel derbyt, GP-hoppningen, unghästklasserna, ponnyküren och ungdomarnas Grand Prix i både dressyr och hoppning. Hoppningens final i lag-SM kommer också att ridas.

Det blir även Grand Prix kür under tävlingarna. En annan nyhet är att tisdagen blir tävlingsfri dag.

Hela tidsprogrammet

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden