Ridsport Play
22 januari 2019 09:07

”Snyggaste accessoaren?” Kolla in Peders klockrena svar på röda mattan

GalakvällIngen ryttare var nominerad vid gårdagens Idrottsgala, men tittarna fick åtminstone se Peder Fredricson intervjuas på röda mattan. Han avslöjar att han är en usel dansare, men har ett bättre svar på frågan om sin bästa accessoar...

”Snyggaste accessoaren?” Kolla in Peders klockrena svar på röda mattan
Maria Wallberg och Nassim Al Fakir intervjuade Peder Fredricson i vimlet.

Under en glittrande kväll delades i går priserna ut på Idrottsgalan. Den här gången var ingen ryttare nominerad, men en del ridsportare fanns på gästlistan – bland andra Malin Baryard Johnsson, Lousie Nathhorst, Lisen Bratt Fredricson och Peder Fredricson.
Den för ridsportintresserade så välbekanta Maria Wallberg ledde SVT Plays sändningar med  Nassim Al Fakir. I december tv-kommenterade Maria Nassims arena-frieri till Lina Hedlund under sändningarna från Sweden International Horse Show, men nu intervjuade de istället en rad sportpersonligheter. Bland andra den dubbla Jerringprisvinnaren Peder intervjuades efter att han hade angjort röda mattan:

 

View this post on Instagram

 

Best company at #idrottsgalan @lisenbrattfredricson @sirjonstorp @malinbaryard @haide.westring #hmwelovehorses

A post shared by Peder Fredricson (@pederfredricson) on

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden