Clinic
26 april 2019 11:56

Ingrid Klimke håller clinic i Sverige

Celebert besökNästa år kommer fälttävlansdrottningen Ingrid Klimke till Sverige för en clinic. 18 januari undervisar hon dressyr- och fälttävlansekipage vid Runstens Equestrian.

Ingrid Klimke håller clinic i Sverige
Den framgångsrika fälttävlansryttaren Ingrid Klimke håller clinic i Sverige nästa år (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Det är Equestrian Academy som meddelar att de bokat den tyska dressyrdrottningen Ingrid Klimke för en clinic i Sverige nästa år. 18 januari 2020 kommer Ingrid till Runsten Equestrian, där hon ska undervisa dressyr- och fälttävlansekipage i ett cavalettijobb.

Lovisa Degreef Beselin från Equestrian Academy skriver i ett pressmeddelande att Ingrid Klimke nog inte behöver någon närmare presentation (missa inte Ridsports stora reportage om Ingrid Klimke), men lägger till lite fakta från den tid då hon själv arbetade hos Ingrid pappa Reiner Klimke.
– Det kanske inte alla vet är att hon faktiskt red Patriot (även kallad Pats) i svår dressyr OCH svår hoppning under samma helg under tävlingarna i Münster på 90-talet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden