Clinic
11 mars 2019 16:20

Sönke Rothenberger håller clinic i Enköping

Unik clinicDen fruktansvärda branden till trots - Sönke Rothenberger kommer till Sverige och håller en clinic om hur hans resa till det tyska landslaget har varit. Clinicen hålls i Enköping den 5 maj.

Sönke Rothenberger håller clinic i Enköping
Tyska dressyresset Sönke Rothenberger kommer till Sverige och håller clinic i maj. Foto: Jenny Schwieler Staaf

De senaste veckorna har rubrikerna kring Sönke Rothenberger fokuserats på den fruktansvärda stallbranden vid familjens anläggning, men nu kommer en annan sorts nyhet om den tyska dressyrens kronprins.

Söndag 5 maj gästar Sönke Rothenberger Sverige och håller en clinic i Enköping, en clinic som beskrivs som en inspirationsdag i dressyrens värld.
– Vi är så stolta, glada och ödmjuka över att Sönke Rothenberger bestämde sig för att komma till Sverige och genomföra den här clinicen, skriver arrangören Lovisa Degreef Beselin från Equestrian Academy i sociala medier.
– Jag och Sönke hade planerna för den här clinicen klara och skulle offentliggöra den samma dag som de fruktansvärda timmarna kom till Sönke och hans familj genom elden.

Clinicen hålls på engelska och det kommer att meddelas senare vilka ryttare som ska rida vid clinicen. Biljetterna släpptes under måndagen 11 mars.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden