Hoppning
25 november 2019 06:30

Internationella placeringar för Fredrik och Jonna

FyrstjärnigtFredrik Jönsson och Jonna Ekberg hade internationella framgångar under helgen. Båda tog topplaceringar vid fyrstjärniga tävligar i Frankrike och Tyskland.

Internationella placeringar för Fredrik och Jonna
Fredrik Jönsson och Jonna Ekberg fyllde på prisskåpen i helgen (arkivbilder). Foto: Roland Thunholm

Jonna Ekberg har denna helg varit och tävlat vid det fyrstjärniga meetinget i franska Rouen. Där har hon plockat flera placeringar med olika hästar, högsta placeringen tog hon under fredagen då hon kom nia i en 1,50 tillsammans med Destiny Van Schore. Klassen vanns av Olivier Guillon, Frankrike, på Vitot de Chateau.

Jonna och Destiny startade även i söndagens GP-klass över 1,60-hinder där de drog på sig fyra fel.

Resultat Rouen

Fredrik Jönsson är en av flera svenska ryttare som varit och tävlat vid det fyrstjärniga meetinget i tyska München denna helg. Även Fredrik tog flera placeringar, där fullträffen kom i söndagens Grand Prix över 1,55-hinder. Tillsammans med Cold Play red Fredrik dubbla nollor och placerade sig på sjätteplats av 50 ryttare. Klassen vanns av Guido Klatte, Tyskland, på Asagan M.

Resultat München

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden