Hoppning
27 november 2017 14:10

Janelle Larsson GP-placerad i Nederländerna

InternationelltI helgen har det ridits internationell ungdomshoppning i Lichtenvoorde, Nederländerna. Janelle Larsson tog en fin placering i den avslutande Grand Prix-hoppningen med Staralme Esc Z.

Janelle Larsson GP-placerad i Nederländerna
Janelle Larsson och Staralme Esc Z tog en Grand Prix-placering i Lichtenvoorde i helgen (arkivbild). Foto: Fredrik Jonsving

Junioren Janelle Larsson har många bollar i luften. Hon tävlar både ponny och stor häst och har haft flera fina framgångar. Tillsammans med Staralme Esc Z (ZANG val f-05 e Stakkato-Ramiro Z, uppf Franz-Josef Jansen) bärgade de NM-guld för juniorer i somras, och med Prince of Ladytown red hon EM i ponnyhoppning i Ungern.

Denna helg var Janelle och tävlade vid internationella ungdomshoppningar i Lichtenvoorde, Nederländerna. Där blev det en fin placering i juniorernas Grand Prix-klass över 1,40-hinder, som hade 38 startande ekipage.

Janelle Larsson och Staralme Esc Z var ett av sex ekipage som dubbelnollade. De kom på en fjärde plats i klassen och belönades med cirka 3500 kronor i prispengar för prestationen. Vann klassen gjorde Gilles Nuytens, Tyskland, på Jade S.

Janelle och Staralme Esc kom även på tionde plats i 1,35, och med Baltimore 1178 (OS hingst f-04 e Balou du Rouet-Landor S, uppf Birgit Ebken) tog Janelle även en 1,30-placering.

Resultat Grand Prix-klassen

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden