Världen
4 februari 2020 06:20

Jobba som OS-volontär

JobbmöjlighetVill du känna pulsen på riktigt under OS? Då är det dags att agera nu. Ridsportens och pararidsportens OS behöver funktionärer – och snart är det deadline för ansökan.

Jobba som OS-volontär
Nedräkningen har startat. Foto: iStock

Teamet som ansvarar för ridsportens och pararidsportens OS söker just nu volontärer som vill arbeta under OS i Tokyo. Första omgången funktionärer behövs mellan den 13 juli och 12 augusti för ridsport-OS. Nästa omgång behövs mellan den 16 augusti och 3 september, då det är dags för Paralympics. Som volontär förväntas du förbinda dig till att jobba i minst tio dagar, varav minst fem dagar i rad. Deadline för sista ansökan är den 7 februari.

”Som volontär måste du ha grundläggande erfarenhet av ridsport, vara beredd att jobba hårt och bidra till god lagkänsla, samt vara redo för en fantastisk upplevelse.” Så lyder kravspecifikationen, enligt World of Showjumping som har skrivit om den spännande jobbmöjligheten.

Läs mer om hur du ansöker hos World of Showjumping

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden