Hoppning
1 april 2018 14:28

John Hickey 1,45-vinnare i Högbo

NationelltJohn Hickey och Boogie Woogie vann påskdagens huvudklass, en 1,45-hoppning, på Högbo Ridklubbs nationella tävlingar. Det var ekipagets andra seger under meetinget.

John Hickey 1,45-vinnare i Högbo
John Hickey och Boogie Woogie vann två klasser i Högbo under påskhelgen. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Roland Thunholm

Det var en liten klass med blott sex startande som reds med Winning Round. John Hickey, som tävlar för Föreningen Runsten Equestrians, och Boogie Woogie (HBL sto f 2006 e Elf-Carbano, uppf Krzysztof Lik, äg John Hickey) var enda ekipaget som stod för två felfria rundor och kunde därmed ta hem segern. Det var ekipagets andra seger under meetinget då det vann en 1,35-klass med 26 startande på långfredagen.

Tvåa blev Strömsholmsryttaren Daniel Svensson/Prince Nandor med 0+4 fel. Daniel Svensson höll sig väl framme hela meetinget med flera olika hästar. Han var bland annat etta och tvåa i en 1,35-klass samt var både tvåa och trea i en 1,40.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden