Ridsport Play
27 maj 2020 19:13

Kärlekshyllning till ridsporten i ny tv-serie

GemenskapFEI lanserar nu kampanjen #ForTheLoveOfEquestrian för att stärka gemenskapen i hästvärlden. Samtidigt lanseras även tv-serien "Icons" som berättar historien bakom flera världskända ryttare, bland annat Peder Fredricson.

Kärlekshyllning till ridsporten i ny tv-serie
Skådespelerskan och ryttaren Kaley Cuoco utgör rösten i kampanjen. Foto: FEI

Partnerskapet mellan häst och människa är unikt och ridsporten är det vi lever för. Det är budskapet bakom kampanjen #ForTheLoveOfEquestrian som nu lanseras av FEI för att stärka gemenskapen i hästvärlden – över hela världen. Den sträcker sig över sommaren och består av filmer, personliga historier och bilder som ska visa allt det goda med ridsporten.

Samtidigt lanseras även tv-serien ”Icons” som berättar historien bakom flera världskända ryttare, bland annat Peder Fredricson, Isabell Werth, Ingrid Klimke, Charlotte Dujardin och många fler. Första avsnittet sänds på fredag och kan ses gratis på FEI.TV. Se trailern här under.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden