Blogg
14 juli 2018 06:47

Klara Hammarström: ”Nationalsången gick över förväntan”

GästbloggGästbloggaren Klara Hammarström är på Falsterbo Horse Show med sin stora familj, bland annat för att sjunga nationalsången. Här berättar Klara om nervositeten inför premiären - och hur det släppte när hon väl fick sjunga inför publiken.

Klara Hammarström: ”Nationalsången gick över förväntan”
Klara Hammarström njuter i Falsterbo med bland annat Danielle Björk och Saga Suovanen. Foto: Privat

Nationalsången gick över förväntan. och faktum är att när jag väl stod där på arenan inför alla människor, så släppte all nervositet. Här har jag gått och varit nervös i en vecka, helt i onödan. Jag tror att nervositeten släppte dels eftersom jag hade övat dagen innan men också på att det var såååå mycket människor på läktarna. Efter dagen så vet jag att jag tycker att det är mer nervöst att sjunga inför en liten grupp än inför en fullsatt Falsterbo-publik. Sjukt va?

Nu kan jag äntligen andas ut och det känns bra att ha detta avklarat. Nästa gång jag ska sjunga inför en större publik så tänker jag inte lägga energi på att stressa upp mig en vecka innan, eftersom jag vet att jag KLARAR det. Det var en fantastisk känsla att stå där och bara njuta av alla människor, det fina vädret och den sjuka stämningen innan Grand Prixen.

180714_klarahammarstrom2
Hammarströms följs av ett TV-team i Falsterbo. Foto: Privat
180714_klarahammarstrom4
Spänning på läktaren under GP-klassen. Foto: Privat

Jag är så glad att det gick bra eftersom TV var där och förevigade det hela. Det hade varit lite surt om hela Falsterbo plus hela Sverige (när TV-serien kommer) skulle behöva bevittna mig sjunga fel text på Sveriges Nationalsång.

Efter sången så kollade jag såklart på Grand Prix klassen och jag var väldigt imponerad över alla fantastiska ritter. Det blev en spännande omhoppning där vi hade fem svenskar som var med och gjorde upp om de främsta placeringarna. Det slutade med att en irländare tog hem segern, men ändå är jag mest imponerad är jag över vår hälsingeryttare från Bollnäs som satte världseliten på plats när hon tog en andraplats i den stora klassen.

180714_klarahammarstrom3
En trevlig kväll väntar för Klara. Foto: Privat

Om jag sammanfattar dagen så har den varit väldigt hektisk och jag ser fram emot att ha en trevlig kväll med mina vänner. Imorgon väntar en ny dag på Falsterbo Horse Show där jag bara ska njuta av den härliga stämningen. På söndag väntas en ny spännande Grand Prix, men denna gång på dressyrbanan där jag ska inviga klassen med ännu en nationalsång.

Kram,
/Klara Hammarström

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden