Hoppning
24 maj 2019 10:36

Klart vilka svenska U25-ryttare som hoppar under GCT-veckan

SHWNu är det klart vilka två svenska U25-ryttare som representerar Sverige i Lövsta Future Challenge International under Stockholm Horse Week.

Klart vilka svenska U25-ryttare som hoppar under GCT-veckan
Sissela Smith och Stella Röhlcke hoppade för Sverige. Arkivbilder: Pernilla Hägg/Fredrik Jonsivng

Stockholm Horse Week med Global Champions Tour närmar sig och nu är två svenska U25:or klara för  Lövsta Future Challenge International, där totalt 20 ekipage deltar.  Stella Röhlcke och Sissela Smith representerar Sverige.

– Det är två jätteduktiga ryttare som gör ett bra jobb och hållit en jämn form. Vi är fantastiskt glada över att Lövsta Future Challenge ger unga ryttare den här chansen som är en unik möjlighet att få rida i ett internationellt sammanhang, vilket väger tungt på erfarenhetskontot, säger Henrik Ankarcrona, förbundskapten, i ett pressmeddelande.

Ryttarna kommer att tävla både individuellt och i tvåmannalag. För U25 inleds tävlingarna med 1,45 på torsdagen och avslutas med deras GP på söndagen.
– Att bli uttagen till att rida var ett av mina stora mål för säsongen. Det känns fantastiskt roligt och jag ser fram emot att få representera Sverige på hemmaplan. Självklart kommer jag att gå för seger, säger Stella Röhlcke.

Sissela Smith håller med:
– Det är en stor ära att ha blivit utvald och jag tycker det ska bli jätteroligt att få rida på en så fantastisk arena som Stadion.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden