Ridsport Play
20 april 2021 11:30

Kolla klippet: Allan laddar för start

ComebackI helgen är det dags för mångas favorit att göra comeback på tävlingsbanan - mästaren H&M All In är anmäld till tävlingarna Dutch Masters och får äntligen följa med i lastbilen tillsammans med stallkompisarna. Missa inte filmklippet från HMWeLoveHorses, där Allan och Peder tränar hemma på Grevlundagården.

Kolla klippet: Allan laddar för start
Peder Fredricson och H&M All In i sin senaste start på svensk mark - i Friends Arena i december 2019. Foto: Roland Thunholm

Han har inte tävlat sedan december 2019, europamästaren och OS-silvermedaljören H&M All In, som nu hunnit bli 15 år. Men i helgen är det dags, då han – tillsammans med H&M Christian K och Catch Me Not S – startar i holländska ’s-Hertogenbosch. All In kommer inte att gå de största klasserna, utan värmer upp i lägre klasser och planen är sedan att fortsätta till tyska Mannheim.

Under helgen som gick trimmade Peder Fredricson Allan hemma på gården, missa inte sprången där den lille kämpen visar att han är redo för ännu en tävlingssäsong.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden