Ridsport Play
25 april 2023 08:50

Kolla klippet: Cassidy har fyllt jämnt

JubilarHästen som gjorde Cathrine Laudrup-Dufour har fyllt jämnt. Den nyblivna 20-åringen firades som sig bör – se det härliga klippet med Cassidy här.

Kolla klippet: Cassidy har fyllt jämnt
Stående ovationer ramade in Cathrine Laudrup-Dufours och hennes hjärtehäst Atterupgaards Cassidys avslutningsdans i fjol. Foto: Roland Thunholm

Cathrine Laudrup-Dufour och Atterupgaards Cassidy blev ett ekipage när den danska stjärnryttaren var junior och tillsammans gick de från ungdomsklasser upp till OS i dressyr.  Bland annat blev duon tia vid OS i Rio 2016 och i Rotterdam 2019 tog de ett EM-brons i Grand Prix Special. 

I augusti gjorde de sitt sista framträdande på mästerskapsarenan Stutteri Ask Stadium och sedan dess har fuxvalacken levt livets glada dagar som pensionär i trädgården hemma hos Cathrine och Rasmine Laudrup-Dufour. Nu har Cassidy fyllt 20 år och det hela firades med godisbuffé och en galopp ute i det fria. Se det härliga Instagramklippet här under.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 98 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden